Tule meille töihin!

Retta Management on kiinteistöjohtamiseen erikoistunut yritys. Keskeisiä palvelujamme ovat ylläpidon johtaminen, asunto- ja toimitilavuokraus, sekä arviointi- ja konsultointipalvelut.

Retta Managementilla työskentelee yli 200 kiinteistöalan ammattilaista eri puolella Suomea. Olemme selkeästi Suomen suurin vuokra-asuntojen ylläpidon johtamista tuottava yritys. Toiminnassamme yhdistämme ihmiset, osaamisen ja tiedon toteuttaaksemme parhaan lopputuloksen asiakkaillemme.

KATSO TYÖPAIKAT

Avoin hakemus

Mikäli meillä ei tällä hetkellä ole kokemustasi ja osaamistasi vastaavia avoimia tehtäviä, voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä mikäli kiinnostustasi ja osaamistasi vastaava tehtävä löytyy. Kun täytät tiedot lomakkeelle huolellisesti liitetiedostoineen, autat meitä tutustumaan sinuun paremmin jo rekrytointiprosessin alkumetrillä.
täytä hakemus

Harjoittelupaikat

Tarjoamme harjoittelupaikkoja mm. kiinteistöalan ja taloushallinnon opintoja suorittaville opiskelijoille ja meillä työskentelee jatkuvasti harjoittelijoita ympäri Suomen. Pyrimme siihen, että suurin osa harjoittelijoistamme myös työllistyy meille harjoittelun päätteeksi. Kerrothan hakemuksessasi myös tarkemmin opinnoistasi sekä mille ajanjaksolle harjoittelupaikkaa haet. Olemme sinuun yhtedessä mikäli sinulle sopiva harjoittelupaikka löytyy.
hae paikkaa