Laadukasta ja ennakoivaa toimitilojen kiinteistöjohtamista

Suunnitelmallinen ja näkemyksellinen toimitilojen kiinteistöjohtaminen on menestyksekkään kiinteistösijoitustoiminnan edellytys. Rettan tuella varmistatte kiinteistösijoituksenne ennustettavan tuoton ja arvon kehityksen vuosiksi eteenpäin.

Kun kiinteistöjohtamisen eri osa-alueita hoidetaan ammattitaidolla, kohteen vetovoima kasvaa, olemassa olevat vuokralaiset ovat entistä tyytyväisempiä ja houkuttelevaa toimitilaa on helppo markkinoida myös uusille vuokralaisille.

Hoidamme kiinteistöjänne kuin omiamme. Toimimme edunvalvojana kohteessa päivittäisellä tasolla ja koordinoimme puolestanne ylläpidon kokonaisuutta teknisestä, hallinnollisesta, taloudellisesta ja kaupallisesta näkökulmasta.

Aktiivisen viestinnän ja selkeän raportoinnin ansiosta olette aina tilanteen tasalla kaikilla osa-alueilla. Suunnitelmallinen kiinteistöjohtaminen tukee vahvasti kiinteistösijoituksenne arvon kehitystä sekä tuoton ennustettavuutta.

Kohti korkeaa käyttöastetta ja optimaalista kulu-tuottosuhdetta

Pidämme ylläpidon kustannukset optimaalisella tasolla. Vuokrauspalvelumme ja laajat verkostomme varmistavat korkean käyttöasteen ja maksimaalisen vuokratuoton.

Valtakunnallinen läsnäolo paikallismarkkinassa ja kattavaan kokemukseen perustuva kiinteistöjohtamisen osaaminen takaavat, että tukenanne on asiantunteva ja henkilökohtainen palvelu eri puolilla Suomea.

Löydä Rettan toimipiste lähellänne
 

Toimitilojen kiinteistöjohtamisen palvelut

 

Rettalla suunnittelemme ja mitoitamme palvelutuotantomme siten, että kiinteistöpäälliköillämme on aikaa omistautua aidosti kiinteistösijoituksenne hoitamiselle.
Markku Niemi, aluejohtaja, toimitilojen kiinteistöjohtaminen

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää toimitilojen kiinteistöjohtamispalveluista?

Täytä alla oleva lomake ja toimitila-asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.