Toimitilavuokraus huolehtii toimitilojen vetovoimaisuudesta ja korkeasta käyttöasteesta

Retta Managementin tuloksellinen toimitilavuokraus auttaa saavuttamaan toimitilakiinteistölle asetetut tavoitteet. Varmistamme kiinteistösalkun arvon suotuisan kehityksen korkealla käyttöasteella ja verrattomalla vuokralaistyytyväisyydellä.

Aktiivinen ja asiantunteva toimitilavuokraus parantaa kohteen vetovoimaisuutta ja varmistaa kiinteistösijoituksen tuoton pitkällä aikavälillä. Rettan kokeneet, ammattitaitoiset vuokrauspäälliköt tuntevat paitsi kohteet, myös paikallisen kiinteistömarkkinan. Aktiivinen markkinointi, arvonkehityksen näkökulma ja vahva viestintäosaaminen ovat meillä kaiken vuokraustoiminnan lähtökohta.

Johdamme yli tuhatta toimitilakiinteistöä ympäri Suomea. Hoidossamme on kaikenlaisia toimitiloja toimistorakennuksista kauppa- ja ostoskeskuksiin sekä logistiikkakohteista laajoihin business park -kokonaisuuksiin. Tutustu vapaisiin toimitiloihin >

 

Toiveisiinne ja tavoitteisiinne räätälöityä toimitilavuokrausta

 

Vuokralaisten keskinäinen yhteistyö ja synergia parantavat toimitilakohteen vetovoimaisuutta ja nostavat kiinteistön arvoa. Siksi huolehdimme Rettalla myös toimitilakiinteistön vuokralaisten laatukannasta.
Taija Lumme, tiiminvetäjä, business park -johtaminen ja toimitilavuokraus

 

Omistatko vuokrattavan toimitilakiinteistön tai etsitkö vapaata toimitilaa? Ota yhteyttä!