Rakennuttaminen – Rettan kanssa vastuulliseen tulevaisuuteen

Aikaa ja vaivaa säästyy, kun annatte Rettan hoitaa rakennushankkeenne. Rakennuttamispalvelumme tarjoavat käyttöönne vankan kokemuksen ja laaja-alaisen asiantuntemuksen rakennuttamisen eri osa-alueista. Päätäntävalta on aina teillä. Me kuuntelemme, opastamme, ohjaamme ja toteutamme vastuullisesti toiveidenne mukaan.

Helppoutta ja vaivattomuutta Retta Managementin rakennuttamisen kokonaispalvelulla

Lähdemme heti alusta alkaen viemään projektia eteenpäin kohti tavoitteita tiiviissä yhteistyössä kanssanne. Asiantuntijamme keskustelevat kanssanne mahdollisista vaihtoehdoista ja tarjoavat tueksenne pitkän kokemuksen tuomaa kokonaisvaltaista näkemystä ja ennakointia hankkeen kaikissa vaiheissa.

Varmistamme, että rakennushankkeenne onnistuu ja etenee sujuvasti aina tarvekartoituksesta hankkeen toteutukseen ja takuuajan tehtäviin saakka. Säästätte aikaa ja vaivaa, kun me hoidamme puolestanne rakennuttamisen eri osa-alueet aikataulussa ja budjetissa.

Halutessanne voitte myös valita erikseen Rettan rakennuttamisen palveluja tai niiden osia ja yhdistellä niitä tarpeenne mukaan. Tällöin räätälöimme yhdessä juuri teidän rakennushankkeeseenne parhaiten sopivan kokonaisuuden.

Rakennuttaminen ja palvelut

 

Kun yksi kokenut toimija vastaa koko hankkeen läpiviemisestä, projekti pysyy eheänä ja sujuvana alusta loppuun, tieto kulkee nopeasti ja päätöksiä voidaan tehdä ketterästi, aina asiakasta kuunnellen.
Anna Lehtonen, johtaja, lisäarvopalvelut

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää rakennuttamispalveluistamme?

Täytä alla oleva lomake ja rakennuttamisen asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.