Kokeneet asuntovuokrauksen ammattilaiset optimoivat kiinteistöjenne tuoton

Asuntomarkkina on tilanteessa, jossa vuokralaisella on valinnanvaraa. Nyt tarvitaan aktiivista otetta asuntovuokrauksen edistämiseksi ja asuntojen tuomiseksi hakijoiden tietoon. Rettan laaja markkinatuntemus, ennakoivat toimenpiteet ja vuokravälittäjien ammattitaito takaavat asuinkiinteistöillenne korkeat käyttöasteet, laadukkaat vuokralaiset ja toivotun tuoton.

Ennakointi on avain siihen, ettei asuntoihinne pääse syntymään tyhjäkäyntiä tai pitkäaikaisia kysynnän haasteita. Valtakunnallisena kiinteistöalan toimijana meillä on näkymä sekä vuokra- että omistusasuntojen markkinaan koko Suomessa. Asuntonne pärjäävät kilpailussa asukkaista, kun reagoimme markkinan muutoksiin jo ennalta.

Kokeneet, koulutetut ja ammattitaitoiset vuokravälittäjämme tuntevat oman alueensa osamarkkinan ja sen liikkeet. Näin voimme auttaa määrittämään kilpailukykyisen vuokratason, joka pitää asuntonne haluttuina ja tuotot korkeina. Asuntovuokrauksen ammattilaistemme paikallistuntemus auttaa myös tekemään oikeita päätöksiä, kun vuokrattavuutta on tarpeen edistää.

Retta Asuntovuokraus on vuokra-asujien keskuudessa tunnettu ja luotettu brändi, jonka verkkosivut houkuttelevat 70 000 kävijää kuukausittain.

Retta Managementin asiakkuuspäällikkö Sari Seppänen kertoo, mitä palveluita Retta tarjoaa asuntojen suuromistajille.

Vuokra-asuntojen asuntovuokraus osaavissa käsissä markkinoinnista ylläpitoon

 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää asuntovuokrauspalveluistamme?

Täytä alla oleva lomake ja asuntovuokrauksen asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.