Näkemyksellinen kiinteistöjohtaminen varmistaa ennustettavan tuoton asuntosalkkunne koko elinkaaren ajan

Valitsemalla tueksenne Retta Managementin vahvan markkinatuntemuksen ja kokonaisvaltaisen kiinteistöjohtamisen osaamisen optimoitte kiinteistönne tuotot ja kulut. Kattava raportointi auttaa teitä seuraamaan asuntosalkkunne arvon kehitystä kiinteistön elinkaaren kaikissa vaiheissa.

Retta Managementin isännöitsijä ja asuntomanageri Anssi Tikkanen kertoo, miten Retta Management palvelee asuinkiinteistöjen omistajia sekä vuokralaisia. Mitkä ovat isännöitsijän keskeisimmät tehtävät? Miksi asuinkiinteistön omistajan kannattaa hankkia isännöintipalvelut Retta Managementin kautta?

Suunnitelmallinen kiinteistöjohtaminen pitää kiinteistöt vuokrattuina sekä markkinoitavassa ja houkuttelevassa kunnossa kohtuullisin kustannuksin. Onnistuminen näkyy raportoitavina lukuina: korkeana käyttöasteena ja asumisviihtyvyytenä sekä optimoituna kulu-tuottosuhteena, joka tähtää kiinteistön arvon kehittämiseen myös pitkällä aikavälillä.

Hoidamme kiinteistöänne kuin omaamme

Meillä asuntojen kiinteistöjohtamista ohjaavat vahva asiakaskokemus, tehokkaat ja läpinäkyvät toimintatavat sekä aktiivinen ote tekemisen eri vaiheisiin, aina markkinoinnista ylläpitoon. Johdamme omaa toimintaamme kirkkaalla näkemyksellä ja rautaisella ammattitaidolla läpi konsernin, jotta kiinteistönhoito olisi asiakkaalle aina selkeää, jäsenneltyä ja vaivatonta.

Saatte aina tarvittaessa henkilökohtaista ja paikallista palvelua, sillä asiantuntijamme ovat sijoittuneet ympäri Suomen. Tukenanne on kotimaan kattavin kokemus sekä käytännön tekemiseen ja pitkän linjan dataan perustuva ymmärrys asuntomarkkinasta niin vuokrauksen, myynnin kuin ylläpidonkin osalta.

Löydä Rettan toimipiste lähellänne

Retta Management on Suomen suurin vuokra- ja asumisoikeusasuntojen kiinteistöjohtamispalveluiden tuottaja. Hoidossamme on yhteensä noin 40 000 asunnon kanta.

Asuntojen kiinteistöjohtamisen palvelut

 

Oikein mitoitettu kunnossapito ja toimiva yhteispeli vuokrauksen kanssa ovat avainasemassa, kun asuntosalkkuja johdetaan pitkällä tähtäimellä. Näillä eväillä kiinteistönne säilyttävät arvonsa elinkaarensa kaikissa vaiheissa ja ovat kuranttia kauppatavaraa myös vuosien kuluttua.
Matti Himmanen, johtaja, ylläpidon johtaminen

Ota yhteyttä:

Haluatko tietää lisää ylläpidon johtamispalveluistamme?

Täytä alla oleva lomake ja ylläpidon asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.