Asiantuntijan arvio kiinteistön arvosta on tuloksellisen päätöksenteon kulmakivi

Rettan asiantunteva ja laaja kokemus on tukenanne kaikissa arviointitilanteissa. Luotettava arvio perustuu vuosikymmenien ja koko maan kattavaan kokemukseen erilaisista kohteista ja markkina-alueista. 

Asiakkaan tarpeet, kysymykset ja tilanne ovat räätälöityjen arviointi- ja konsultointipalveluidemme lähtökohta. Teemme kattavalla kokemuksella ja paikallisella näkemyksellä sitä, mistä on teille eniten etua. 

Arvioimme kaikenlaisia kiinteistöjä ja maa-alueita yksittäisistä asunnoista kauppakeskusportfolioihin ja hoivakohteista arvokartanoihin. Rettan asiakkaana saatte tueksenne koko maan kattavan verkoston, laajan kokemuksen ja dataan perustuvan ymmärryksen arvioinnista. 

Katso arvioinnin ja konsultoinnin asiantuntijamme paikkakunnittain
 

Arvioinnin ja konsultoinnin palvelut 

 

Kun arviointia ja neuvonantoa kaivataan nopealla aikataululla, asiantuntijamme ovat valmiina eri toimipisteissämme ympäri Suomea. Valtakunnallisena toimijana liikahdamme ketterästi kohteeseenne minne tahansa kotimaassa. 
Henri Timperi, arviointipäällikkö 

Ota yhteyttä 

Haluatko tietää lisää arviointipalveluistamme?

Täytä alla oleva lomake ja arviointiasiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.