Tero Immonen Retta Managementin taloushallintopalveluiden johtajaksi

Retta Managementin taloushallintopalveluiden johtajaksi on 1.10.2018 alkaen nimitetty KTM Tero Immonen. Immonen siirtyy Retta Managementiin Accountorilta, jossa hän on toiminut viimeiset kuusi vuotta johtajana vastaten pienistä yritysasiakkaista. Retta Managementissa Immonen vastaa B2B-asiakkuuksien taloushallintopalveluiden lisäksi matriisissa taloushallintopalveluiden kehittämisestä kaikissa taloushallintopalveluiden yksiköissä. Tero Immonen raportoi Retta Managementin liiketoimintajohtaja Lea Jokiselle.

”Laadukkaat ja virheettömät taloushallintopalvelut ovat asiakkaillemme erittäin tärkeitä ja siksi meille palveluntoimittajana myös keino erottua positiivisesti markkinoilla. Terolla on pitkä kokemus ja hyvät näytöt sekä henkilöstö- että asiakastyytyväisyyden kehittämisessä ja ylläpitämisessä. Toivotan Teron lämpimästi tervetulleeksi Retta Managementiin sekä Retta Managementin johtoryhmän jäseneksi”, Lea Jokinen sanoo.

”Retta Management on mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa oleva yhtiö. On upeaa liittyä joukkoon ja päästä ansaitsemaan Rettan asiakkaiden luottamusta”, Tero Immonen sanoo.