Retta Group laajentaa kansainvälistä liiketoimintaansa ostamalla ruotsalaisen kiinteistöjohtamispalveluyritys Hestian

Retta Group -konserni on ostanut ruotsalaisen kiinteistöjohtamispalveluyritys Hestian. Yrityskauppa on osa Retta Groupin kasvustrategiaa ja yritysostolla Retta Group vahvistaa kansainvälistä liiketoimintaansa kiinteistöjohtamispalveluissa ja laajenee myös muihin Pohjoismaihin.  

Vuonna 2007 perustettu Hestia toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa tarjoten kiinteistöomaisuuden hallintaan ja johtamiseen liittyviä asiantuntijapalveluita kiinteistösijoittajille, käyttäjäomistajille ja kiinteistöjen vuokralaisille. Yrityksen toiminnassa korostuvat vahva asiantuntijuus, henkilökohtainen palvelu ja asiakaskokemuksen merkitys. Yhtiön palveluksessa työskentelee yli 170 asiantuntijaa yhteensä noin 30 paikkakunnalla.

”Retta Groupilla on vahvat liiketoiminnan kasvutavoitteet ja Hestian osto tukee erinomaisesti tavoitettamme laajentaa kiinteistöjohtamisen liiketoimintaamme Pohjoismaissa. Vuosi 2016 oli konsernissamme voimakkaan kasvun vuosi, ja olen varma, että kilpailukykymme kiinteistöjohtamisalan asiantuntijapalveluiden tuottajana vahvistuu entisestään tämän yrityskaupan myötä”, Retta Groupin toimitusjohtaja Matti Bergendahl sanoo.

”Laajentuminen Suomen ja Baltian maiden jälkeen muihin Pohjoismaihin ja erityisesti Ruotsiin on selkeä askel vahvistaa Retta Group –konsernin palveluita muissa Pohjoismaissa, ja olemme tyytyväisiä, että saimme hyvämaineisen ja laadukkaista palveluistaan tunnetun Hestian osaksi Retta Groupia”, Bergendahl jatkaa. 

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että Hestia yhdistää voimansa Retta Group –konsernin kanssa. Kaupan myötä meillä on pääsy uusille markkinoille, ja samalla jatkamme joustavana ja asiakaslähtöisenä kumppanina nykyisille asiakkaillemme. Jatkossa olemme entistä vahvempi kumppani asiakkaille, jotka toimivat Pohjoismaissa ja Baltiassa, Hestian toimitusjohtaja Gunnar Isaksson sanoo.

Hestia tulee jatkamaan toimintaansa täysin ennallaan Retta Group –konsernin Ruotsin-tytäryhtiönä, ja Hestian kaikille asiakkaille palvelut jatkuvat ja vahvistuvat entisestään tulevaisuudessa.

 

Lisätietoja:
Retta Group Oy, Matti Bergendahl, toimitusjohtaja, puh. 040 833 5461

Hestia Fastighetsförvaltning AB, Gunnar Isaksson, toimitusjohtaja, puh. +46 (0)73 357 2626

 

Hestia Vuonna 2007 perustun Hestian toiminnassa korostuvat vahva asiantuntijuus, henkilökohtainen palvelu ja asiakaskokemuksen merkitys. Hestian palveluksessa työskentelee yli 170 asiantuntijaa yli 30 paikkakunnalla. Haluamme olla läheinen kumppani kaikille kiinteistönomistajille Pohjoismaissa.

http://www.hestia.se