Immo Suutarinen Retta Managementin Toimitilapalveluiden johtajaksi

Immo Suutarinen aloittaa Retta Managementin Toimitilapalveluiden johtajana 11.4.2022. Roolissaan hän keskittyy Rettan toimitila-asiakkuuksien hoitoon sekä liiketoiminnan ja palveluiden kehittämiseen. Suutarinen tulee panostamaan erityisesti palveluiden digitalisaatioon ja ensiluokkaisen asiakaskokemuksen varmistamiseen. 

Suutarinen siirtyy Rettalle kiinteistöjohtamisen palveluita tarjoavalta Newseciltä, missä hän on toiminut aiemmin liiketoiminnan ja digitaalisten palveluiden kehittämisen johtotehtävissä sekä toimitilat-liiketoiminnan johtajana. 

”Olen työskennellyt pitkään kiinteistöalalla niin managerin roolissa kuin asiakkaankin puolella. Rettalla pääsen jälleen työskentelemään tiiviisti asiakkaiden, palvelutuotannon ja asiakaskokemuksen parissa, mikä oli keskeinen syy siirtyä Rettalle. Rettassa on panostettu viime vuosien aikana voimakkaasti uusiin digitaalisiin palveluihin sekä raportointiin, ja mahdollisuus päästä hyödyntämään aiempaa kokemusta ja osaamistani tässä työssä houkutti myös kovasti.”, Suutarinen kommentoi uutta rooliaan. 

Retta Managementin liiketoimintajohtaja Minna Toiviainen toivottaa Suutarisen lämpimästi tervetulleeksi Rettaan. 

”Tavoitteenamme on tarjota kiinteistösijoittajille suunnitelmallisia ja näkemyksellisiä kiinteistöjohtamisen palveluita, jotka takaavat asiakkaillemme ennustettavan tuoton ja arvon kehityksen. Olen erittäin tyytyväinen, että saamme Immon kaltaisen kokeneen johtajan kehittämään ja viemään eteenpäin toimitila-alueen palveluitamme ja asiakkuuksiamme.”, Toiviainen kertoo.