Minna Toiviainen Retta Managementin liiketoimintajohtajaksi

KTM Minna Toiviainen on nimitetty Retta Managementin liiketoimintajohtajaksi ja Retta Groupin johtoryhmän jäseneksi 6.4.2020 alkaen. Tehtävässään Toiviainen raportoi Retta Groupin toimitusjohtaja Kari Virralle.

Minna Toiviainen on pitkän linjan palveluliiketoiminnan ammattilainen, ja hän siirtyy Retta Managementiin hoiva-alalta Med Groupista, jossa hän on vastannut erityisryhmille kotiin tuotettavien palveluiden liiketoiminnasta. Ennen Med Groupia Minna työskenteli Finnairilla, jossa hän vastasi sekä maassa (lentoasemat, puhelin, verkko) että ilmassa (matkustamopalvelu) tehtävästä asiakaspalvelusta.

”Olen erittäin iloinen, että saamme Minnan johtamaan Retta Managementin liiketoimintaa sekä osaksi tiimiämme. Minnan pitkä kokemus palveluiden johtamisesta on erittäin arvokasta ja uskon, että hänen johdollaan pystymme viemään liiketoimintaamme sekä kehittämään toimintamallejamme Retta Managementissä entistä asiakaslähtöisemmiksi”, Retta Groupin toimitusjohtaja Kari Virta sanoo.

”Olen valtavan innostunut ja otettu mahdollisuudesta päästä mukaan Rettan huipputiimiin. Retta Management on keskellä muutosohjelmaa, jonka keskiössä on henkilöstökokemus, asiakaskeskeisyys ja digitaalisten palveluiden kehittäminen, kaikki tuttuja asioita aikaisemmista tehtävistäni. Uusi toimiala vaatii aina myös uuden oppimista, mutta tiedän, että Rettasta löytyy kiinteistöalan huippuammattilaiset ja osaaminen. Toiveeni onkin päästä tutustumaan toimintoihin, tekemiseen ja ihmisiin, vaikkakin näin aluksi etänä, mahdollisimman pian”, Minna Toiviainen sanoo.
Lisätietoja:

Kari Virta, toimitusjohtaja, Retta Group, 040 751 1853, etunimi.sukunimi@retta.fi